Antena Căutare

„I-am dat un șut coronavirusului de nu s-a văzut!”. O profesoară de 26 de ani, cu probleme grave de sănătate, a povestit cum a învins COVID-19

O profesoară de școală gimnazială, în vârstă de 26 de ani, care are mai multe probleme de sănătate, printre care și diabet, a povestit cum a învins noul coronavirus.

Sarah Hall

La începutul lunii martie, Sarah Hall, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, care are și probleme la plămâni și la ficat, a început să se simtă slăbită, dar s-a gândit că trebuie să fie de vină stresul de la locul de muncă. Apoi, a început să aibă simptome de răceală.

Nu a durat mult și tânăra profesoară a început să aibă și tuse și a fost sfătuită de conducerea școlii să se autoizoleze timp de 14 zile.

Acasă, Sarah a început să se simtă pe punctul de a leșina, tot timpul. A încercat să își păstreze calmul, să bea multe lichide și să nu se gândească la COVID-19.

Curând, femeia a crezut că este pe cale să se vindece. A început să respire cu mai multă ușurință, iar febra ce apăruse a cedat. S-a înșelat. În a doua parte a zilei „recuperării”, tânăra a început să transpire, să vomite, să tușească, să aibă insuficiență respiratorie și chiar să-și piardă cunoștința.

„Gata, băieți! Mi-a trecut COVID-19! A plecat Sătănelul! Pregătiți țuica, porcul! Facem o paranghelie, ca la țigani!”. Un rom din Țăndărei, live de la „Matei Balș” – VIDEO

A refuzat să sune la numărul de urgență, de teamă să nu irosească resurse pentru persoanele infectate cu noul coronavirus. A continuat să lucreze de acasă, pregătind materiale pentru elevii ei.

A ajuns la spital cu propria ei mașină

Astfel, a mai trecut o zi. A doua zi dimineață, însă, a pus mâna pe telefon. A trebui să aștepte nouă ore pentru o ambulanță și pentru un consult. A avut sentimentul, pe parcursul zilei, că operatoarea a încercat să o convingă că nu are nevoie de ambulanță.

Până la urmă, a ajuns la spital cu propria ei mașină, condusă de iubitul ei. A doua zi, a fost depistată cu coronavirus. I-au fost administrate multe lichide și trimisă acasă.

La o săptămână după ce au apărut primele simptome, tânăra a început să se simtă mai bine. Deși încă nu are puterea să sufle în lumânările de pe un tort, pentru a-și sărbători ziua de naștere, de care nu s-a putut bucura săptămâna trecută.

Numărul deceselor provocate de coronavirus ar putea creşte în SUA la 200.000, potrivit unui înalt oficial din domeniul s... Trump: SUA nu vor plăti pentru securitatea prinţului Harry şi a lui Meghan Markle. Ei trebuie să plătească...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x