Antena Căutare

O reporteră de la Russia Today și-a dat demisia “În fiecare zi mințim, orice s-ar întâmpla, UCRAINA este de vină și nu Rusia”

S-au săturat de dictatura lui Putin! Demisiile se țin lanț la postul Russia Today. Sătule de propaganda rusească, mai multe prezentatoare și-au dat demisia în ultimele luni.

S-au săturat de dictatura lui Putin! Demisiile se țin lanț la postul Russia Today. Sătule de propaganda rusească, mai multe prezentatoare și-au dat demisia în ultimele luni.

Liz Wahl a fost prima prezentatoare Russia Today din America, ce și-a anunțat în direct demisia, la începutul lui martie. Nu a mai suportat campania de susținere a politicii lui Vladimir Putin pe care postul o practică și în semn de protest a refuzat să mai prezinte pentru Russia Today.


Astăzi, patru luni mai târziu, o altă reporteră, corespondentă la Londra pentru RT, Sara Firth și-a anunțat demisia pe Twitter, după ce a fost aflat de teribilul accident aviatic din Ucraina: “Când a apărut știrea, am fugit în redacție și am văzut cum abordăm subiectul. Mi-am dat seama că trebuie să plec. Pur și simplu erau ignorate faptele. Flirtam cu limita minciunilor. În fiecare zi mințim și găsim metode noi și sexy prin care să facem asta”, a povestit Sara pentru BuzzFeed.

Reportera povestește cum merg lucrurile în redacția Russia Today și că doar cei care nu se împotrivesc deciziilor luate de Kremlin sunt promovați. ‘’ Orice s-ar întâmpla, UCRAINA este de vină și nu Rusia’’.

În urma celor întâmplate, Russia Today a refuzat sa facă vreo declarație, lucru care confirmă spusele Sarei.

Istorie arsă! Flăcări de zeci de metri au mistuit o clădire veche de un secol în Canada... SUA: Interceptările sunt AUTENTICE! MH17, doborât de separatişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x