Antena Căutare

Momente de groază la Disneyland Paris. Oamenii au crezut că e un atentat terorist: „S-a auzit o explozie!”

În urmă cu câteva zeci de minute, pe mai multe rețele de socializare au apărut imagini în care zeci de oameni aflați la Disneyland Paris alergau și strigau după ajutor. Potrivit primelor informații, o explozie puternică s-ar fi auzit, iar vizitatorii au crezut că e vorba despre un atentat.

În urmă cu câteva zeci de minute, pe mai multe rețele de socializare au apărut imagini în care mai mulți oameni aflați la Disneyland Paris alergau și strigau după ajutor. Potrivit primelor informații, o explozie puternică s-ar fi auzit, iar vizitatorii au crezut că e vorba despre un atentat.

Twitter-ul și Facebook-ul s-au umplut cu imagini în care oamenii fugeau disperați spre ieșirile celebrului parc de distracții Disneyland din Paris. Primele zvonuri au fost legate de producerea unui posibil atentat, însă realitatea este alta.

Potrivit presei din Hexagon, o explozie produsă la una dintre scările rulante din interiorul parcului ar fi stat la baza momentelor de derută care au urmat.

Zona a fost înconjurată de forțele de ordine din Paris, iar oamenii s-au baricadat ulterior în magazinele și restaurantele din împrejurimi.

Bărbatul care a înjunghiat un preot în timpul slujbei e de origine română! Are datorii imense și a mai fost acuzat de il... Fanaticii ISIS amenință toate capitalele Europei: „O să-i stârpim pe toți inamicii lui Allah!”. Ce orașe sunt vizate de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x