Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

O tânără de 26 de ani a fost torturată și violată de un polițist, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o secția de poliție din Ucraina. 

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

Tânăra a fost chemată ca martor la o secţie de poliţie din oraşul Kaharlîk, situat la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev, înainte de a fi torturată și violată.

Ofiţerul de poliţie i-a pus victimei pe faţă o mască de gaze, cătuşe la mâini şi a tras cu un pistol deasupra capului acesteia, după care a violat-o de mai multe ori.

În aceeaşi noapte, un bărbat care se găsea în secţia de poliţie a fost bătut şi ameninţat cu violul de către poliţişti. Bărbatul a suferit fracturi ale coastelor şi nasului.

Doi membri ai forţelor de ordine suspectaţi de implicarea în aceste fapte au fost arestaţi, iar secția de poliție în care aceştia lucrau a fost desființată cu totul, au anunţat luni autoritățile ucrainene, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Biroului Naţional de Investigaţii din Ucraina a deschis o anchetă pentru infracţiunile de viol, tortură şi abuz de putere, iar suspecţii riscă pedepse de până la zece ani de închisoare.

Un copil din Neamț, bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală, pe stradă! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

„Această poveste este mai rea decât iadul”, a reacţionat pe Facebook parlamentarul pro-occidental Andrii Osaciuk. El a cerut ministrului de interne Arsen Avakov să reacţioneze şi să-i pedepsească pe vinovaţi. „Tăcerea ministrului (Arsen) Avakov nu face decât să agraveze această criză”, a spus Osaciuk.

Acest incident are loc în contextul în care o reformă a poliţiei ucrainene, iniţiată cu sprijin occidental, bate pasul pe loc de mai bine de cinci ani.

În 2013, o tânără a murit după ce a fost bătută cu brutalitate şi violată de poliţişti în satul Vradiika, din sudul Ucrainei, crimă care a stârnit un val de revoltă în toată ţara.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro