Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O tânără care urma să se căsătorească s-a sinucis din cauza stresului de la job: ”Îi era teamă că va fi concediată!”

O tânără în vârstă de doar 25 de ani, care urma să se căsătorească și care părea să aibă o viață împlinită, s-a sinucis din cauza stresului acumulat la birou. Femeia a ascuns, însă, anxietatea prin care trece, iar într-o zi a fost găsită moartă.

O tânără care urma să se căsătorească s-a sinucis din cauza stresului de la job: ”Îi era teamă că va fi concediată!”

Amy Deelay, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Sheffield, Anglia, a ales să-și pună capăt zilelor deși în ochii apropiaților părea să aibă o viață împlinită. Trăia o frumoasă poveste de iubire, urma să se căsătorească și avea un job de vis. În realitate, însă, Amy se simțea copleșită la birou, iar anxietatea acumulată din cauza spaimei că-și va pierde jobul a făcut-o pe tânără să se sinucidă.
Cu o seară înainte de a fi găsită spânzurată chiar de logodnicul ei, tânăra s-a certat cu el. Mama fetei povestește îndurerată că nu a știut nicio clipă prin ce trecea fiica ei.

”Amy a fost o persoană bună. Ai fi vrut să o cunoști. Am fost foarte apropiată de fiica mea, dar s-a luptat mult timp cu demoni despre care n-am știut. Își făcea griji în permanență că și-ar putea pierde jobul. Nu pot schimba nimic pentru Amy acum, însă pot face lucruri pentru alți tineri. Le recomand să vorbească cu prietenii lor, cu părinți, să nu ascundă ce probleme au. Cineva va fi acolo să-i asculte și să-i ajute.”, a mărturisit mama fetei, potrivit Daily Mail.

”Era foarte frumoasă. Joe a cerut-o de soție în Mexic. Au fost împreună timp de patru ani, aveau o casă și urmau să se căsătorească. Starea ei de sănătate, însă, s-a agravat. Se temea în permanență că va fi concediată.”, a mai mărturisit femeia.

Rata de sinucidere în cazul femeilor cu vârste cuprinse între 10 și 24 de ani a crescut din 2013 până în 2018 cu 83 la sută, potrivit unui studiu realizat de britanici și făcut public în luna septembrie a acestui an.


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro