Antena Căutare

O tanara de 16 ani va deveni cea mai tanara creatoare de la Saptamana Modei de la New York

O tanara de 16 ani din Statele Unite a ajuns direct de pe bancile liceului la. Saptamana Modei de la New York. Si nu ca fotomodel cum v-ati putea astepta la varsta ei ci ca designer. Va fi cel mai tanar creator de moda care prezinta o colectie pe marea pasarela a modei. Spectacolul asteptat de toata lumea va avea loc pe 8 februarie.

In viata de zi cu zi e o adolescenta obisnuita in ultimul an de liceu. Seara e insa altcineva. Cel mai vestit designer din orasul american Omaha.

E atat de talentata incat la 16 ani are deja mai multe colectii de haine pe care le-a prezentat deja pe plan local. Numele ei: Kate Walz. Si daca nu ati auzit inca de ea, cu siguranta o sa auziti in viitorul foarte apropiat.

Tanara creeaza rochii de gala si va avea ocazia sa isi prezinta propria colectie la Saptamana Modei de la New York.

Vezi cateva din creatiile sale, in galeria VIDEO!

“Mama spune ca am inceput sa fac schite din momentul in care am putut sa tin un creion in mana, dar am inceput sa cos la 8 ani. Si, la 12 ani, deja vindeam creatiile mele intr-un boutique din oras”, povesteste tanara.

Unul dintre organizatori a vazut creatiile adolescentei pe Internet. I-a trimis o invitatie sa se inscrie cu o colectie la marele eveniment, iar fata a fost selectata! 30 de modele de rochii de gala semnate de tanara creatoare vor defila pe podium, inclusiv o vestimentatie inspirata de arhitectura din New York.

Tanara creatoare stie exact ce urmeaza. Paris, Milano si. ceremonia de absolvire a liceului.

Cum arata portretul secret al reginei Elisabeta a II-a a Angliei... Kim Jong-un ar fi facut mai multe operatii estetice pentru a semana cu bunicul sau. China Noua dezminte informatia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x