Antena Căutare

S-a trezit dimineața fără inelul de logodnă pe deget și a ajuns la urgență! Medicilor nu le-a venit să creadă unde se afla bijuteria!

O femeie din Statele Unite ale Americii și-a înghițit inelul de logodnă, în timpul somnului. Trezindu-se fără bijuterie pe deget, ea a știut exact ce s-a întâmplat și de ce a făcut acest lucru.

O femeie din Statele Unite ale Americii și-a înghițit inelul de logodnă, în timpul somnului. Trezindu-se fără bijuterie pe deget, ea a știut exact ce s-a întâmplat și de ce a făcut acest lucru.

Femeia, Jenna Evans pare la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Mai ales că a primit inelul mult dorit de la bărbatul cu care este împreună de cinci ani jumătate. Cei doi nu s-ar fi gândit, însă, o clipă că simbolul dragostei lor va ajunge într-un loc atât de neobişnuit. Totul s-a întâmplat acum câteva zile.

„Am visat că eram într-un tern de marfă şi ne aflam într-o situaţie periculosă. Iar Bobby mi-a zis să înghit inelul. Când m-am trezit şi am văzut că nu am inelul pe deget, am ştiut imediat unde este. În stomacul meu”, a povestit femeia.

Tânăra i-a povestit iubitului ei întâmplarea ciudată. Clipele de panică s-au transformat treptat într-o situaţie mai degrabă comică. Cei doi s-au prăpădit de râs mai bine de oră.

Apoi s-au dus la spital pentru a vedea dacă inelul se afla într-adevăr acolo. Medicii nu le-au dat crezare până nu au văzut radiografia.

Medicul gastroenterolog a decis atunci să extragă inelul printr-o procedură endoscopică.

„Am fost foarte fericită, pentru că nu cred că aş fi putut să mă mai uit la el sau să îl apreciez, dacă trebuia să îl caut…”, a mai spus ea.

Acum, în fiecare seară înainte de a se culca, Jenna Evans îşi scoate inelul şi îl pune pe noptieră.

Rebelii yemeniţi huthi ameninţă să lanseze noi atacuri împotriva Arabiei Saudite... Armamentul folosit în atacurile din Arabia Saudită ”provine din Iran”, acuză coaliţia militară care luptă în Yemen împot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x