Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Oficial: Berlusconi, peste trei milioane de euro CASH pentru fetele "bunga-bunga"

Noi dezvaluiri in scandalul petrecerilor "bunga-bunga" cu prostituate, date de premierul italian! Potrivit unor documente depuse in instanta, Silvio Berlusconi a platit cash 2.5 milioane de lire sterline (aprox. trei milioane de euro) fetelor invitate, unele dintre ele primind si sume cu cinci sau sase zerouri, informeaza Daily Mail.

De asemenea, in ciuda crizei si a austeritatii care ii sufoca pe italienii de rand, Berlusconi a oferit fetelor si bijuterii, in valoare de peste 330.000 de euro, pentru serviciile prestate.

Printre cele mai bine platite "animatoare" bunga-bunga a fost, potrivit documentelor, Sabina Began.

Supranumita "Queen Bee", aceasta are tatuate pe piciorul drept initialele "SB", in onoarea premierului italian, si ar fi primit 50.000 de euro pentru o petrecere organizata la resedinta acestuia din Roma, in 2008.

Noile dezvaluiri in dosarul "bunga-bunga" au aparut la numai o zi dupa ce Berlusconi a prezentat liderilor europeni un nou pachet de reforme economice pentru Italia. Acesta include cresterea varstei de pensionare, de la 65 la 67, si masuri privind inlesnirea procedurii prin care angajatii pot fi concediati.

Procurorii au descoperit detaliile cu privire la aceste tranzactii in dosarul altui caz, in care un apropiat al lui Berlusconi, Denis Verdini, este cercetat pentru coruptie si trafic de influenta.Foto: sabina2352.blogspot.com

Recomandari