Antena Căutare

Oficial, China anunță că a învins coronavirusul: "Am obținut un succes major împotriva Covid-19"

China şi-a afişat vineri triumful împotriva noului coronavirus, însă ţara care se află la originea pandemiei covid-19 a renunţat să-şi stabilească un obiectiv de creştere economică. ”Am obţinut un succes strategic major în răspunsul nostru împotriva covid-19”, a clamat premierul Li Keqiang

Oficial, China anunță că a învins coronavirusul: "Am obținut un succes major împotriva Covid-19"
China anunță că a învins coronavirusul | Profimedia Images

Regimul preşedintelui Xi Jinping - busculat de virusul apărut la sfârşitul lui 2019 la Wuhan (centru) - a reuşit să îndiguiască epidemia pe teritoriul chinez, în timp ce aceasta se răspândea în restul lumii, omorând 330.000 de oameni.

”Am obţinut un succes strategic major în răspunsul nostru împotriva covid-19”, a clamat premierul Li Keqiang în deschiderea - cu două luni şi jumătate întîrziere - a sesiunii plenare a Adunării Naţionale Populare (ANP), marea reuniune anuală a puterii comuniste.

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

În faţa ţărilor occidentale care întârzie să stăpânească epidemia, Beijingul îşi laudă fără complexe modelul autoritarist. Însă el se loveşte de răzbunarea Statelor Unite, care-l acuză de faptul că a întârziat să reacţioneze împotriva epidemiei.

Donald Trump dă vina pe China pentru acest "atac în masă" mondial

”Incompetenţa Chinei şi nimic altceva a provocat acest atac în masă mondial”, a tunat miercuri preşedintele american Donald Trump.

Prima ţară afectată de covid-19 şi totdată prima care iese din ea, gigantul asiatic se confruntă în prezent cu ”sarcina imensă” de a-şi relansa economia, în plină drepresiune mondială, le-a spus Li Keqiang celor 3.000 de deputaţi reuniţi, cu masca pe faţă, în cadrul solemn al Palatului Poporului.

Sursa : news.ro

Casa Albă, în doliu din cauza coronavirus! Cel mai vechi angajat, care a slujit 11 preşedinţi americani, a murit de Covi... E și Putin implicat! Ce s-a întâmplat cu asistenta în lenjerie intimă care trata pacienții bolnavi de COVID?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x