Antena Căutare

”Oh, Alexa, o să mă doară!”, ultimele cuvinte ale unei femei cu COVID-19 în fața morții

”Alexa, ajutor! Oh, o să mă doară!”, sunt ultimele cuvinte pe care LouAnn le-a rostit înainte de a muri, singură, pe un pat de spital, după ore întregi de agonie.

”Oh, Alexa, o să mă doară!”, ultimele cuvinte ale unei femei cu COVID-19 în fața morții
LouAnn Dagen a murit singură, răpusă de COVID-19 | Facebook

LouAnn Dagen avea 66 de ani trăia de mai bine de 10 ani într-o casă de îngrijire medicală din Michigan, după ce suferise în trecut un grav accident vascular cerebral.

Făcea parte din acea categorie de persoane vulnerabile la coronavirus, și cu toate măsurile de precauție luate, femeia tot s-a infectat cu COVID 19.

Rămasă singură, izolată, de pe un pat de spital, LouAnn a apelat la Alexa, serviciul de voce de la Amazon, pentru a o ajuta să facă față durerii cumplite provocate de COVID-19, scrie The Sun.

Citește și: Primul semn al agravării bolii dată de COVID-19. Când trebuie să ajungi de urgență la spital

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele sfâșietoare lăsate de LouAnn Dagen au fost găsite de sora ei, când era deja prea târziu pentru a-i mai salva viața.

LouAnn Dagen a fost una dintre cele 31 de persoane și cinci cadre medicale care s-au infectat cu coronavirus, în casa de îngrijire din Cedar Springs, SUA.

Citește și: Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep serviciul!”

Femeia, care suferea de diabet și hipertensiune, era izolată de restul pacienților. Era doar ea și „Alexa”. Așa a și murit.

O coaliţie condusă de Arabia Saudită va începe joi un armistiţiu de două săptămâni în Yemen... Covid-19 - Statele Unite au înregistrat, pentru a doua zi consecutiv, circa 2.000 de decese, bilanţul depăşind 14.800...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x