Antena Căutare

Olena Zelenska, despre relația cu Volodimir Zelenski în timpul războiului din Ucraina: „Suntem în pauză”. Ce spune despre familie

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, spune că relația ei cu președintele Zelenski este „în pauză", deoarece nu se pot vedea perioade lungi de timp din cauza războiului

Colaj cu Olena și Volodimir Zelenski Galerie
Olena Zelenska a susținut un interviu prin care a mărturisit că relația ei cu soțul său este „în pauză”. | gettyimages.com

Prima doamnă a Ucrainei a declarat pentru CNN că relația ei cu soțul ei, președintele Volodimir Zelenski, este „în pauză", deoarece nu pot să se vadă pentru perioade lungi de timp atâta timp cât în Ucraina continuă războiul cu Rusia.

Într-un interviu difuzat marți, Olena Zelenska a mărturisit că nu i se permite să se vadă foarte des cu soțul ei, iar atunci când o face, este doar pentru o perioadă scurtă de timp. „Dar mă mulțumesc cu puținul timp în care îl pot smți fizic lângă mine", a declarat Zelenska pentru CNN.

Olena Zelenska a povestit cum războiul i-a afecta viața de familie și mai ales cu partenerul său de viață.

Citește și: Ucraina, la un pas de a intra în Uniunea Europeană. Ce a declarat Zelenski după ce a aflat despre decizia luată în acest sens

Olena Zelenska, mărturisiri despre relația cu soțul ei, în timpul războiului: „Nu e normal”

„Acest lucru nu este normal. Nu este o relație normală atunci când copiii nu-și pot vedea tatăl și pot să vorbească cu el doar la telefon. Așa că relația noastră este pe pauză, la fel ca pentru toți ucrainenii", a spus Olena Zelenska, despre absența de acasă a lui Volodimir Zelenski.

Citește și: Motivul pentru care actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev, în mijlocul războiului: „Ești eroul meu”

"Noi... așteptăm să ne reunim, să fim din nou împreună, să petrecem serile împreună, să vorbim cu copiii despre viața lor", a mai spus Olena Zelenska despre soțul ei, care încă de la începutul războiului a fost plecat de acasă, pentru a contribui la rezolvarea problemelor țării pe care o conduce.

Atât președintele Zelenski, cât și soția sa au refuzat să părăsească Ucraina de când Rusia a invadat-o la 24 februarie.

În primele două luni de război, familia nu a putut să se vadă deloc. Volodimir Zelenski a locuit în biroul său împreună cu personalul său, în timp ce Zelenska și cei doi copii ai lor, în vârstă de 17 și 9 ani, au fost ținuți într-un loc secret.

În interviul acordat CNN, Olena Zelenska a mai spus că războiul în curs de desfășurare, care s-a îndepărtat de Kiev și s-a intensificat în regiunea estică Donbas, a avut un mare impact asupra țării și că în prezent "nu poate vedea sfârșitul suferinței noastre".

"Este foarte greu să reziști timp de cinci luni", a spus Zelenska. "Trebuie să ne unim forțele, trebuie să ne economisim energia".

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat la scurt timp furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Toboșarul Travis Barker este spitalizat. Soțul lui Kourtney Kardashian are probleme grave din cauza unei erori medicale... YouTuber-ul Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani. Ce a lăsat scris într-un mesaj de adio și care a fost cauza dece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x