Antena Căutare

ONU condamna atentatele asupra diplomatilor israelieni. Iranul neaga implicarea

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a condamnat atentatele care au vizat personalul ambasadelor israeliene din India si Georgia si a cerut demararea unor anchete.

Oficialul ONU a "condamnat atacurile impotriva locatiilor si personalului diplomatic oriunde ar avea loc" si "solicitat autoritatilor din tarile gazda sa ancheteze aceste incidente si sa ii trimita in instanta pe responsabili".

Doua atentate au vizat, luni, personalul ambasadelor Israelului din New Delhi (India) si Tbilissi (Georgia), soldandu-se cu mai multi raniti in capitala indiana, atentate ce au fost atribuite Iranului de catre premierul israelian. Acuzatiile au fost respinse insa de Teheran.

„Respingem categoric acuzatiile regimului sionist, care sunt parte a unui razboi de propaganda. Teheranul condamna orice atac terorist", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului iranian de Externe.

Foto: Intactimages / EPA

Referendum controversat, pentru independenta Kosovo... Un pilot al companiei Czech Airlines a murit in timpul zborului. Aeronava a aterizat cu ajutorul copilotului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x