Antena Căutare

Operatiunea de salvare dramatica, in Columbia! Un copil a cazut intr-un canal de colectare

Un baietel din Columbia, care cazuse intr-un canal colector, a fost salvat in ultima clipa. Operatiunea a durat cateva ore, insa a avut un final fericit.

Imaginile socante au fost surprinse in orasul columbian Barranquilla. Jeampier Silvera Arteta de numai 3 ani era cat pe ce sa cedeze atunci cand politistii au ridicat capacul canalului. Statea agatat de o bucata de lemn, iar orice miscare ar fi fost fatala.

Copilul a fost scos rapid, spre fericirea parintilor care asteptau terifiati pe margine. Baiatul disparuse cu o zi inainte de la un loc de joaca aflat in aproapierea casei. Fratii sai mai mari au alertat politia care a inceput imediat cautarile.

"Am mai cautat in canale inca o data, mai devreme, si nu l-am gasit. Slava Domnului ca am mai cautat si a doua oara. Baiatul era acolo. Era la un pas sa fie luat de apa si dus mai departe", a declarat unul dintre cautatori.

Copilul a fost dus la spital, iar medicii spun ca e in afara oricarui pericol.

Ipoteza: Presedintele Siriei, ranit in atentatul de miercuri. Sotia sa ar fi fugit in Rusia... "Raiul" traficantilor: Tunel de 700 de metri, descoperit sub frontiera dintre Ucraina si Slovacia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x