Antena Căutare

Patronatul si sindicatele au reluat negocierile la Lufthansa

Angajatii Lufthansa i-au convins ieri pe mai marii companiei sa se intoarca la masa negocierilor. Asta dupa ce au oprit lucrul pentru 24 de ore si 1200 de zboruri au fost anulate. De saptamana trecuta, cand au inceput protestele angajatilor, si pana acum compania a pierdut zeci de milioane de euro .

Sute de oameni au luat parte la greva de ieri, care a fost a treia, din ultimele opt zile. Acţiunea lor a bulversat cu totul activitatea companiei. Zeci de mii de pasageri au fost nevoiţi sa-si schimbe planurile dupa ce zborurile lor au fost anulate.

Angajaţii au cerut sa li se mareasca salariile cu cinci procente, iar compania sa nu mai foloseasca personal de cabina extern. In urma protestului de ieri conducerea Lufthansa a acceptat una dintre revendicari.

Problema majorarilor salariale ramane in continuare pe masa negocierilor. Cel mai probabil daca nu vor primi sumele cerute, angajaţii companiei vor intra din nou in greva.

1.200 de zboruri au fost anulate din cauza protestului de ieri, iar Lufthansa a pierdut zece milioane de euro. Aceste pierderi se adauga celor inregistrate in timpul celorlalte doua greve.

Mii de oameni au protestat pe strazile din capitala Tunisiei... Printul Harry, pentru a doua oara intr-o misiune militara in Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x