Antena Căutare

Peste 1.100 de persoane au murit din cauza înfectării cu coronavirus

Peste 1.100 de persoane au murit din cauza înfectării cu coronavirus, transmite CNN.

Conform datelor prezentate de autorităţile medicale chineze, în China au murit 1.113 persoane, cărora li se adaugă cele două decese înregistrate în afara ţării, în Hong Kong şi Filipine.

Numărul îmbolnăvirilor în China este de 44.653 de cazuri, în timp ce, în afara teritoriului chinez, s-au înregistrat 518 cazuri de îmbolnăvire, în 27 de ţări.

Autorităţile din provincia Hubei, de unde au izbucnit cazurile de infectare cu coronavirus, afirmă că există 1.638 de noi cazuri confirmate, un număr mai mic decât în zilele precedente, ceea ce ar putea indica o diminuare a răspândirii virusului. Nu este însă exclus ca, dat fiind că spitalele din regiune sunt supraaglomerate, unii pacienţi să nu se fi prezentat la spital pentru internare.

Un număr 4.740 pacienţi s-au vindecat şi au fost externaţi din spital.

În ceea ce priveşte nava de croazieră aflată în carantină în portul nipon Yokohama, numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns la 175.

Sursa : news.ro

Un proiect privind eutanasierea provoacă dezbateri aprinse în Parlamentul Spaniei... Donald Trump l-a acuzat pe Michael Bloomberg de rasism, publicând pe Twitter o înregistrare în acest sens, din 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x