Antena Căutare

"Vă rugăm să ne ajutați sa oprim!" Medicii sunt îngrijorați: Peste 80 de nou-născuți au COVID și nu se știe cum s-au infectat

Este alertă într-un stat American! Peste 80 de nou-născuți au coronavirus fără sa se știe modalitatea prin care au captat virusul.

Oficialii domeniului sănătății din Texas au tras un semnal de alarma și au raportat o creștere a infectărilor în rândul sugarilor, după ce virusul a fost depistat la 85 de sugari.

Aceștia au raportat o creştere a infectărilor cu peste 10.000.

Nu se cunosc detalii despre modul în care sugarii au ajuns să fie infectați cu noul virus, scrie Mediafax.

Directorul Corpului de Sănătate Publică din Texas, Annette Rodriguez, declară: „Vă rugăm să ne ajutaţi să oprim răspândirea acestei boli. Rămâneţi în casă, cu excepţia călătoriilor necesare, respectaţi distanţarea socială şi purtaţi masca în spaţiul public!”.

Guvernatorul republican Greg Abbott a subliniat necesitatea purtării măştii, pentru a evita o eventuală carantinare a statului. Totuşi, nu exclude această posibilitate.

În Texas, numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a depăşit cifra de 10.000 în ultimele 24 de ore. Numărul total de cazuri pozitive a ajuns la 317.730 iar numărul deceselor la 3856.

Cifrele care îți dau fiori reci. Un milion de cazuri de COVID-19, în doar câteva zile, în toată lumea. Pacienții rămân c... Kanye West, în lacrimi la primul miting din campania prezidenţială, a explicat de ce este împotriva avortului şi a contr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x