A apărut o nouă teorie despre avionul Malaysia Airlines prăbușit! Pilotul zborului MH370, obsedat de două fotomodele pe care le văzuse pe internet

 
+2 click pentru
galerie

Apar noi detalii în cazul avionului Malaysia Airlines care s-a prăbușit în urmă cu cinci ani de zile. Mai exact, pilotul care se afla la manșa avionului ce opera zborul MH370 ar fi suferit de depresie, motiv pentru care s-a sinucis și a ucis toți ceilalți oameni de la bord. 

Conform informațiilor apărute în The Telegraph, bărbatul ar fi ridicat aeronava la o altitudine în care pasagerii ar fi rămas fără oxigen, după care ar fi prăbușit intenționat avionul. 

Citește și: Ipoteză șocantă despre zborul MH370. „A fost O CRIMĂ! A decis SĂ-I OMOARE pe toți!”. Ce a făcut pilotul înainte de prăbușirea avionului

Zborul MH370 mergea din Kuala Lumpur către Beijing, pe 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord, atunci când a dispărut, în Oceanul Indian, și a devenit unul dintre cele mai mare mistere ale aviației.

Ba mai mult, acum, la cinci ani de la tragedie, prietenii pilotului Zaharia Ahmad Shad, în vârstă de 53 de ani, au afirmat că bărbatul era obsedat de două fotomodele pe care le-ar fi văzut pe internet, la scurt timp după ce a fost părăsit de soție. 

Citește și: Au fost publicate rezultatele ULTIMULUI raport de anchetă despre dispariția zborului Malaysia MH370. Rudele celor 239 de dispăruți sunt REVOLTATE!

Un inginer electric a dezvăluit pentru publicația The Atlantic că după ce a depresurizat avionul, pilotul probabil a înălțat aeronava brusc ceea ce a „accelerat efectele depresurizării, iar oamenii și-au pierdut cunoștința și au murit”.

Măștile de oxigen sunt realizate să reziste doar 15 minute, la o coborâre sub 4.000 de metri altitudine, în timp ce pilotul are acces la oxigen în carlingă și ar fi putut zbura cu orele, în timp ce pasagerii erau pe locurile lor, lipsiți de viață. De asemenea, aceeași soară ar fi avut-o și membrii echipajului, care ar fi murit după ce și-au pierdut cunoștința, ”fără să se chinuie în vreun fel”.

Citește și: Decizie DISPERATĂ după apariția ultimului raport al celui mai mare mister din aviație, Malaysia Airlines MH370: “În consecinţă, cu regret şi după o reflecţie atentă, am decis să demisionez”

Căutările oficiale ale zborului MH370, conduse de Australia, China și Malaezia, au fost încheiate în ianuarie 2017 și au costat 150 de milioane de dolari. A doua operațiune s-a încheiat anul trecut, în luna iulie, după 90 de zile de căutări în zadar pe fundul Oceanului Indian. Anchetatorii au întocmit atunci un raport de 495 de pagini.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI