Antena Căutare

Este oficial! Casa regală britanică, în sărbătoare! Ce anunț a fost făcut

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a anunţat oficial, joi, că ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinţi pentru prima dată.

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a anunţat oficial, joi, că ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinţi pentru prima dată.

Pippa Middleton, în vârstă de 34 de ani, a făcut acest anunţ în rubrica sa din revista Waitrose Middleton.

Mezina familiei Middleton a dezvăluit detalii despre sarcina sa, care a trecut de primul trimestru, mărturisind că nu a suferit până acum de greţuri matinale.

„Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără greţuri dimineaţa. Am avut o sarcină normală până acum", a spus ea.

Sora ducesei de Cambridge, care este o mare amatoare de sport, a vorbit şi despre cum încearcă să-şi schimbe antrenamentul pentru a fi cât mai potrivit în cele nouă luni de sarcină. „Am observat cum proporţiile corpului meu se schimbă, dar prin exerciţii şi sport voi reuşi să duc o sarcină sănătoasă şi să mă bucur de o recuperare rapidă după naştere (...) şi mai ales să pot încăpea în blugii mei preferaţi", a explicat ea.

Vestea că Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews, vor deveni părinţi a apărut prima dată în aprilie. Atunci s-a aflat că cei doi au împărtăşit această bucurie cu familia şi prietenii, după ce Pippa a făcut o vizită la doctor.

Pippa Middleton s-a căsătorit în mai 2017, la biserica St Mark's din Englefield, cu James Matthews, în vârstă de 42 de ani, un manager de fond de investiţii cu o avere estimată la câteva miliarde de euro.

Ce se întâmplă cu consumul de canabis, peste doar câteva săptămâni!... Măsură extremă! Fără telefoane mobile în şcolile din Franţa! Există doar o singură excepție de la regulă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x