Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Rapperul american Pop Smoke a fost ucis în propria casă, în urma unui jaf armat

Pop Smoke, un rapper în ascensiune, a fost împușcat mortal miercuri dimineață în ceea ce pare a fi un jaf armat, scrie TMZ.com

Pop Smoke

Rapperul american Pop Smoke a fost ucis în propria casă după ce hoții au intrat peste el. Casa aparține unei alte vedete de peste Ocean, Teddi Mellencamp, care deține mai multe proprietăți în Los Angeles. Este posibil ca starul rap să fi stat cu chiria acolo.

Rapperul se afla într-o casă din Hollywood Hills, când, în jurul orei 04:30 doi bărbați care purtau glugă și măști au intrat peste el, potrivit unor surse din poliție. Cei doi bărbați au tras mai multe focuri, reușins să-l ucidă Pop Smoke. Bărbații au fost văzuți fugind pe jos.

Rapperul american Pop Smoke a fost ucis în propria casă, în urma unui jaf armat

Rapperul Pop Smoke a fost dus cu ambulanța la Cedars-Sinai Medical Center din West Hollywood, unde a fost pronunțat decesul său.

Suspecții nu au fost prinși și nici nu au fost identificați, scrie TMZ.com. Încă nu este clar dacă rapperul Pop Smoke îi cunoștea pe cei doi care l-au împușcat.

Imediat după eveniment, poliția din Los Angeles a prins un bărbat, dar polițiștii au stabilit că nu este implicat și a fost eliberat.

Pop Smoke a lansat un album în iulie și una dintre melodii, „Welcome to the Party”, a reușit să devină hit în SUA, fost considerată de mulți experți cântecul verii trecute. Celebra cântăreață Nicki Minaj a făcut un remix al piesei câteva luni mai târziu. Rapperul a mai avut o colaborare și la melodia, „Gatti”, cu Travis Scott.

Recomandari