Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Cazul care a îngrozit Spania. Premierul iberic, reacție dură după ce o româncă a fost ucisă de iubit, la un grătar: ”Violența domestică trebuie eradicată!”

Cazul româncei ucise de partenerul ei în Spania a îngrozit comunitatea, iar premierul iberic, Pedro Sanchez, a reacționat dur, într-un mesaj făcut public pe contul de Twitter. 

Cazul care a îngrozit Spania. Premierul iberic, reacție dură după ce o româncă a fost ucisă de iubit, la un grătar: ”Violența domestică trebuie eradicată!”

Pedro Sanchez, premierul Spaniei, a făcut public un mesaj după moartea româncei ucise de partenerul ei, dar și a altei tinere, el îndemând oamenii să lupte pentru eradicarea violenței domestice.

”Două femei au fost ucise de partenerii lor în ultimele zile. Ei continuă să ucidă, însă noi nu vom permite. Vom lupta cu #violencemachista până când va fi eradicată din societatea noastră, vom apăra neobosit viaţa femeilor. Toată compasiunea mea pentru familiile amândurora”, a scris Sanchez, pe pagina sa de Twitter. Tot aici, el a distribuit o postare a Delegaţiei Guvernului împotriva violenţei domestice.

A rămas însărcinată în urma unui viol, iar apoi a fost ucisă de tată. Ce a urmat e teribil: ”Le-a spus vecinilor că s-a sinucis!” Adolescenta avea 17 ani

Confirmăm decesul a două femei, una de 20 de ani la Barcelona şi alta de 31 de ani în Torrejón de Ardoz, presupuse ucise de partenerii lor. Numărul femeilor ucise în urma cazurilor de violenţă de gen se ridică la 23 în 2020 şi 1056 din 2003 până în prezent”, este mesajul redat şi de premier.

Crima odioasă a avut loc luni, după un grătar

Mădălina Neacșu, o tânără de 31 de ani, care trăia în Torrejón de Ardoz, a fost ucisă de Paul, iubitul ei, după ce au făcut un grătar la marginea localității. Lucrurile au degenerat, între ei, însă, iar bărbatul şi-a bătut cu bestialitate partenera, după care a sunat la Ambulanţă, afirmând că Mădălina s-ar fi înecat cu un os de peşte.

Medicii au descoperit, însă, că femeia suferise leziuni cerebrale grave și sângera. O zi mai târziu, însă, ea se stingea din viață.

O mamă și-a ucis copilul pentru că se juca prea mult pe telefon. Băiatul îi scrise o poezie cu puțin timp înainte de tragedie: ”Zâmbetul tău înseamnă totul pentru mine!”

Între timp, bărbatul a fost arestat preventiv și este suspect în cazul morții Mădălinei. El nu avea, însă, antecendente, iar apropiații spun că nu l-au văzut violent: ”Nu l-am văzut niciodată violent, deşi poţi să cunoşti pe cineva de o viaţă, dar să nu ştii ce fel de om e de fapt. În faţa noastră nu a provocat niciodată probleme. A fost o persoană foarte muncitoare, normală. Dar poate când bei ceva, nu ştiu ... sunt oameni care se schimbă”, a declarat pentru sursa citată una dintre cunoştinţele celor doi români, potrivit El Espanol.

Recomandari