Antena Căutare

Presa din China atacă Marea Britanie în cazul celor 39 de chinezi găsiți decedați. „Nu și-au îndeplinit responsabilitatea de a-i proteja pe acești oameni”

Marea Britanie trebuie să își accepte responsabilitatea și vina pentru decesul celor 39 de victime găsite decedate, care se presupun că ar fi chinezi, găsiți decedați într-un camion frigorific în apropiere de Londra, anunță o publicație din China, Global Times.

Conform articolului, în acest moment este imposibil de stabilit cât de mare este responsabilitatea victimelor pentru cele întâmplate.

Polițiștii și paramedicii britanici au descoperit în această săptămână cadavrele a 31 de bărbați și opt femei pe o proprietate industrială din Grays de Essex, la aproximativ 30 de kilometri de Londra.

„Dar un asemenea dezastru umanitar a avut loc sub ochii britanicilor și a europenilor. Este clar că Marea Britanie și țările europene nu și-au îndeplinit responsabilitatea de a-i proteja pe acești oameni de o astfel de moarte” , arată articolul.

Cotidianul chinez declară că indiferent dacă s-ar descoperi faptul că victimele au intrat ilegal în țară, moartea lor nu este vina Chinei.

„Speram ca Marea Britanie și tările europene își vor pune în aplicare diversele aranjamente față de drepturile omului și vor depune eforturi pentru ca cetățenii chinezi să nu fie abuzați sau să moară subit”

China nu a confirmat în mod oficial faptul că cele 39 de victime sunt de origine chineză.

Mike Pence acuză China de ”îngrădirea drepturilor şi libertăţilor” din Hong Kong şi critică atitudinea supusă a Nike şi ... Trump va solicita agenţiilor federale să taie abonamentele la ziarele The New York Times şi The Washington Post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x