Antena Căutare

Presa straina, despre Sergiu Nicolaescu: Un prolific regizor roman a murit

Moartea lui Sergiu Nicolaescu a fost anuntata si de presa straina. Publicatii renumite precum Washington Post au preluat informatia imediat ce a fost facuta publica in Romania.

Presa internationala vorbeste atat despre cariera de regizor a lui Sergiu Nicolaescu, cat si despre activitatea sa politica. "Sergiu Nicolaescu, un prolific regizor roman cunoscut pentru filmele sale istorice, care a fost si senator, a murit", scrie Washington Post. Stirea a fost preluata apoi de alte ziare de peste ocean precum Miami Herald, San Francisco Gate, Seattle Times sau Houston Chronicle.

Agentia de stiri Associated Press anunta ca Nicolaescu a murit din cauza unor complicatii la inima si plamani, survenite in urma unei operatii.

Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa lui Gerard Depardieu... Israelul interzice fotomodelor prea slabe sa mai defileze pe podium! Legea a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x