Antena Căutare

Presa viitorului? The Sun, primul ziar care va tipari un numar in format 3D

"Nebunia" 3D cuprinde acum si presa scrisa. Tabloidul britanic The Sun a anuntat ca va lansa pe 5 iunie un numar 3D. Acesta va fi primul ziar care va avea reclame si un editorial in acest format.

Cititorii The Sun vor primi o pereche de ochelari 3D pentru a citi publicatia la data mentionata. Publicatia va promova numarul 3D pe parcursul intregii luni mai, prin intermediul unei campanii publicitare televizate.

Conform www.mediaweek.co.uk, tabloidul isi va suplimenta tirajul cu cateva sute de mii de copii, anticipand astfel cererea din partea publicului.

Anul acesta este cel al premierelor 3D. Astfel, in 2010 va fi filmata in 3D, pentru prima oara, Cupa Mondiala de Fotbal din Africa de Sud. Sapte perechi de camere video profesionale HDC vor asigura "capturarea" fiecarui meci.

Filmarea 3D va fi realizata pe cinci dintre cele 10 stadioane ale Cupei Mondiale FIFA: Soccer City si Ellis Park din Johannesburg, Durban, Cape Town si Port Elizabeth.

25 de meciuri vor fi filmate si transmise in 3D, dintre cele mai populare confruntari, incluzand meciul de deschidere a Cupei, pe 11 iunie, la Soccer City (Africa de Sud vs Mexic) si finala, de pe 11 iulie, in Johannesburg.

Un barbat a fost strivit de un camion in Jamaica (VIDEO)... Controversa: Jurnalistul care a filmat primul accidentul de la Smolensk, injunghiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x