Căutare Live

Presedintele Consiliului European a condamnat Romania in cursul unei vizite in Malta

Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, a condamnat in mod public evenimentele din Romania, in urma unei intalniri cu premierul maltez Lawrence Gonzi, la Lija, informeaza Malta Today.

"Sunt foarte ingrijorat cu privire la evolutiile din Romania in ceea ce priveste aplicarea legii si independenta sistemului judiciar, care sunt principiile fundamentale pe care se bazeaza Uniunea noastra", le-a spus Van Rompuy premierului Gonzi si jurnalistilor. "Ii voi contacta pe premierul Victor Ponta si pe presedintele Traian Basescu pentru a discuta aceasta problema", a continuat Van Rompuy.

Presedintele Traian Basescu a fost suspendat vineri seara din functie de catre Parlamentul Romaniei, cu 258 de voturi pentru si 116 voturi impotriva.

Suspendarea presedintelui Traian Basescu, in presa internationala... Inundatii de amploare in Rusia: Cel putin 53 de morti!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri