Antena Căutare

Presedintele Siriei este acuzat ca a comandat atentatul cu bomba din Liban

Seful serviciilor secrete libaneze si-a pierdut viata intr-un atentat cu masina capcana, chiar in Beirut. Alti sapte oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma exploziei. Multe voci din Liban cred ca in spatele atacului s-ar afla presedintele sirian, Bashar al-Assad.. Se pare ca seful serviciilor secrete libaneze descoperise dovezi ca fostul premier Rafik al-Hariri a fost asasinat de forte siriene.

Generalul Wissam al-Hassan a trimis inaintea sa un convoi menit sa-i deruteze pe eventualii atentatori, iar el se afla in masina doar cu soferul. Planul sau nu a functionat, iar masina capcana a explodat chiar in momentul in care a trecut pe langia ea. Generalul si soferul sau n-au avut nicio sansa. Alti sase oameni au murit, iar suflul exploziei si schijele au ranit peste 80 de trecatori. La aflarea vestii mii de libanezi au iesit pe strazile marilor orase.

Generalul al-Hassan conducea ancheta in cazul asasinarii fostului prim-ministru, Rafik al-Hariri, iar dovezile descoperite pareau sa incrimineze Siria. Deocamdata liderii libanezi nu au luat nici o masura fata de Siria.

Glasgow: Momente de groaza la bordul unui avion. 20 de oameni au fost raniti... Barack Obama, despre contracandidatul sau: Eu cred ca sufera de "romnezie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x