Antena Căutare

Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!”

O previziune înfiorătoare a fost făcută de un înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care susține că Europa va fi lovită curând de un al doilea val al pandemiei de coronavirus.

Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!”
Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!” | profimediaimages.ro

Potrivit doctorului Hans Kluge, director la OMS pentru Europa, susține că următoarea perioadă ar trebui să fie folosită de toate statele pentru a se pregăti, nu pentru a sărbători relaxarea măsurilor de prevenție.

Dotorul Kluge a atras atenția că faptul că numărul de cazuri de COVID-19 a început să scadă în țări ca Italia, Franța și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord nu înseamnă că pandemia de coronavirus a luat sfârșit.

Potrivit The Telegraph, directorul OMS pentru Europa a atras atenția că, în prezent, epicentrul pandemiei de coronavirus se află în est – numărul cazurilor de COVID-19 fiind în creștere în Rusia, Ucraina, Belarus și Kazahstan.

„Singapore și Japonia au înțeles devreme că următoarea perioadă nu este pentru sărbătorire, ci pentru pregătire. Asta fac acum țările scandinave – nu exclud posibilitatea apariției unui al doilea val al pandemiei de coronavirus, ci se pregătesc să reacționeze prompt la acesta”, a spus doctorul Kluge.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Potrivit specialistului, cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus ar putea lovi Europa în această iarnă.

Director pentru Europa la OMS: Al doilea val al pandemiei de coronavirus ar putea coincide cu epidemii de alte boli infecțioase

Doctorul a mai avertizat că este posibil ca cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus ar putea coincide cu epidemii de alte boli infecțioase.

„Am găsit antidotul! Coronavirusul nu are nicio șansă”. O companie din Statele Unite ale Americii susține că a găsit soluția pentru eradicarea COVID-19

„Sunt foarte îngrijorat cu privire la un posibil val dublu – în toamnă și iarnă, am putea avea un al doilea val de COVID-19 și epidemii de gripă sau rujeolă”, a spus el.

Mai mulți experți în domeniul sănătății au avertizat, de altfel, că cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus ar putea provoca mai multe decese decât primul. Aceștia și-au susținut afirmația cu exemplul pandemiei de gripă spaniolă.

Ayatollahul Khamenei: Americanii vor fi expulzaţi din Irak şi Siria... O fetiță de cinci ani se zbate între viață și moarte după ce s-a vindecat de COVID-19 și a dezvoltat un sindrom rar: ”St...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x