Antena Căutare

Prima zi de școală, coșmar pentru un copil: cum a reacționat când a aflat că nu mai e primit la clasă

Prima zi de școală, coșmar pentru un copil: cum a reacționat când a aflat că nu mai e primit la clasă, dar și motivul pentru care instituția a luat decizia. 

Prima zi de școală, coșmar pentru un copil: cum a reacționat când a aflat că nu mai e primit la clasă Galerie
prima zi de scoala

Prima zi de școală, coșmar pentru un copil: cum a reacționat când a aflat că nu mai e primit la clasă, dar și motivul pentru care instituția a luat decizia.

Prima zi de școală s-a lăsat cu lacrimi și dezamăgire pentru un copil de patru ani din Anglia. Totul s-a întâmplat după ce acesta și părinții săi au fost anunțați că școala la care mersese în prima zi nu are, de fapt, un loc pentru el.

Micul Teddy Nettleton s-a distrat de minune la William Alvey Primary School. Doar că fericirea lui a durat prea puțin. Tatălui său, Wesley, din Sleaford, Lincolnshire, i s-a spus că fiul său nu se mai poate întoarce acolo, alături de colegii săi. Mai mult, Consiliul școlii spune că elevul nu a avut niciodată un loc acolo, dar familia spune că a fost anunțată doar prin telefon.

Potrivit Dailymail, un copil de patru ani a plecat în lacrimi de la școală, chiar în prima zi, deoarece profesorii i-au spus că nu mai are voie să se întoarcă la clasă, deoarece... pentru el nu mai este loc.

Doar câteva ore a durat fericirea din prima zi de școală pentru un elev de patru ani de la William Alvey School în Sleaford, Lincolnshire, Anglia. După ce a petrecut patru ore fericite în prima sa zi de școală, Teddy a fost luat acasă de către părinții săi, spunându-i-se că s-a petrecut o ”încurcătură” și că nu mai este lăsat să se întoarcă.

Micul școlar a izbucnit imediat în lacrimi, iar părinții au reclamat furioși faptul că șefii Consiliului i-au anunțat în luna august că, de fapt, elevul putea fi primit, existând loc de înscriere.

Copilului i s-a oferit un loc la o a doua opțiune, dar în timp ce sunt puși pe lista de așteptare pentru prima lor alegere, părinții lui susțin că micul William nu poate participa la nici o școală până pe 19 septembrie.

Citește și:

An școlar 2019-2020: Structură examene și ce noutăți sunt

AIEA confirmă instalarea unor centrifuge avansate în Iran... Londra nu a prezentat nici până acum vreo propunere ”realistă”, afimă Dublinul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x