Antena Căutare

Primele declaratii ale barbatului atacat de canibal: "M-a sfasiat. M-a muscat de fata si mi-a scos ochii"

Barbatul de 65 de ani atacat in luna mai de un canibal in Florida a gasit puterea sa povesteasca despre intamplarea groaznica prin care a trecut. Din cauza ranilor a ramas fara vedere si este in continuare internat intr-un centru de recuperare. Din pacate, motivul atacului, daca a existat un motiv, va ramane neelucidat. Atacatorul a fost impuscat mortal de fortele de ordine. 

M-a atacat, pur si simplu m-a sfasiat. M-a muscat de fata, mi-a scos ochii! E tot ce pot sa spun” – aceasta este prima declaratie a barbatului de 65 de ani care a fost atacat de canibalul din statul american Florida.

La inceput am crezut ca e un baiat de treaba. Dar a luat-o razna! Aparent, nu a petrecut o zi buna pe plaja si s-a razbunat pentru asta. Banuiesc ca s-a razbunat pe mine. Nu stiu…”, a mai precizat barbatul.

Acesta a fost intervievat de doi detectivi chiar la clinica unde primeste, in continuare, ingrijiri medicale pentru ranile pe care le-a suferit. Cele mai grave sunt in zona ochilor. Atacatorul l-a izbit cu fata de trotuar. Va ramane orb pentru tot restul vietii…

foto: fortytwotimes.com

O companie aeriana din Vietnam, amendata pentru ca a oferit dansuri exotice pasagerilor... Austriacul Ernst Strasser, anchetat pentru coruptie alaturi de Adrian Severin, risca zece ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x