Antena Căutare

Primele imagini din momentul exploziei de la Manchester! Orașul a fost cuprins de groază după sângerosul atac!

Primele imagini din momentul exploziei de la Manchester! Atacul s-a soldat 22 decese și mai bine de 50 de persoane rănite.

Primele imagini din momentul exploziei de la Manchester! Atacul s-a soldat 22 decese și mai bine de 50 de persoane rănite.

Poliția britanică a anunțat că tratează ca pe un atac terorist o explozie produsă luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agențiile de presă internaționale.

În momentul atacului, pe Manchester Arena erau numeroși tineri și adolescenți veniți la concertul Arianei Grande.

Scenele cumplite ce au urmat au făcut înconjurul lumii. Mărturii cutremurătoare de la Manchester Arena: Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea şi se înghesuia”

La scurt timp de la producerea atacului, cei de la ISIS au revendicat atacul. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj înfiorător după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Regatul sub teroare! Al doilea atentat terorist din 2017 în Marea Britanie și cel mai însemnat de după atacul de la metr... ISIS revendică atentatul terorist din Manchester! Ce mesaj cumplit au transmis omenirii, chiar după atac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x