Căutare Live

Prințesa Diana ar plânge! Prințul Harry și Meghan Markle, lovitură uriașă pentru familia regală! Reacția reginei

Prințul Harry, cel de-al doilea fiu al regretatei Prințese Diana, și soția lui, fosta actriță americană Meghan Markle, au dat o lovitură uimitoare familiei regale britanice. Reprezentanții casei regale au transmis un punct de vedere.  

Meghan Markle și prințul Harry.

hepta.ro

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat miercuri seară că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cât şi în Canada.

Ei au precizat că vor continua să îşi îndeplinească îndatoririle faţă de regină, Comunitatea Naţiunilor şi patronaje, oferind suveranei „sprijinul lor total”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi dezamăgită de decizia ducilor de Sussex de a renunţa la rolul în familia regală. Aparent, niciun membru al Casei Regale britanice nu a fost consultat ori anunţat anterior cu privire la această decizie.

Palatul Buckingham a confirmat că au loc discuţii cu prințul Harry și cu Meghan Markle, deveniți duci de Sussex după căsătoria lor.

„Discuţiile cu ducele şi ducesa de Sussex se află într-un stadiu incipient. Înţelegem dorinţa lor de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt probleme complicate care vor lua timp”, este mesajul preluat de presa britanică.

Ducii de Sussex au transmis decizia lor, miercuri, pe Instagram, explicând că distanţarea de familia regală este şi din cauza presiunii mass-media. Cuplul a mai precizat că va fi „independent financiar”.

Se pare că prințul Harry și Meghan Markle vor, totuși, să păstreze Casa Frogmore, ce a fost renovată recent ci o onvestiție de 2,4 milioane de lire sterline, precum și titlurile de duce și ducesă de Sussex. În plus, vor să le fie acoperite costurile pentru securitate.

NATO: Trump şi secretarul general Jens Stoltenberg au convenit, într-o convorbire telefonică, că Alianţa ar putea contri... Imaginea dramatică „înainte și după” incendiile din Australia...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri