Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! S-a aflat adevărul! Ce se întâmplă între fiii ei este incredibil. „Era inevitabil”

Prințesa Diana ar vărsa lacrimi amare. Prințul Harry a confirmat că relația pe care o are cu fratele lui, prințul William, este dificilă, existând mai multe tensiuni. 

Prințesa Diana ar vărsa lacrimi amare. Prințul Harry a confirmat că relația pe care o are cu fratele lui, prințul William, este dificilă, existând mai multe tensiuni.

Prințul Harry, duce de Sussex, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre relația cu fratele său în documentarul „Harry and Meghan: An African Adventure”.

„A fost un an al schimbărilor majore, cu toate complicațiile pe care le aduc acestea. Între aceste schimbări s-a numărat decizia de a se despărți pe plan profesional de fratele său, de care a fost întotdeauna apropiat”, a spus jurnalistul Tom Bradby, care i-a luat un interviu ducelui de Sussex și l-a întrebat despre existența unui conflict între el și fratele lui.

„Presiunea pe care o presupune rolul acesta, activitatea aceasta și familia regală are, inevitabil, unele consecințe. Însă, suntem frați. Întotdeauna vom fi frați. Suntem, cu siguranță, pe căi diferite acum, dar voi fi întotdeauna alături de el, așa cum știu că și el va fi întotdeauna alături de mine. Nu ne vedem la fel de mult cum obișnuiam, pentru că suntem ocupați. Însă, îl iubesc mult, iar majoritatea tensiunilor apar din nimicuri. Cum spuneam – ca frați, avem zile bune și zile mai puțin bune”, a explicat prințul Harry.

Surse apropiate familiei regale susțin că relația dintre prinții Harry și William este „extrem de tristă”. Cel care ar suferi cel mai mult ar fi prințul Harry.

În documentar, Meghan Markle, soția prințului Harry, a vorbit despre provocarea de a deveni mamă în lumina reflectoarelor.

Recent, Meghan Markle și prințul Harry au fost criticați pentru că au beneficiat de zboruri private, în timp ce se implicau în campanii împotriva încălzirii globale. Alte tensiuni în privința lor au fost create de tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle. Prințul Harry a spus că sănătatea lui psihică este într-un „management constant”.

„În activitatea mea sunt nevoit să întorc și celălalt obraz la multe lucruri, Însă, pentru mine și pentru soția mea sunt multe lucruri care ne rănesc, mai ales când multe dintre acestea nu sunt reale”, a mai spus prințul Harry.

Meghan Markle a dezvăluit că deși nu credea că va fi ușor să își înceapă viața ca soție a prințului Harry, a crezut că va exista corectitudine din partea lumii. Ea a adăugat că partea bună este că îi are lângă ea pe soțul și fiul ei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro