Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Prințul Harry, atac furios! Adevărul incredibil pe care l-a dezvăluit despre Meghan Markle! „Istoria se repetă”

Prințul Haryy al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a lansat un atac asupra unei publicații britanice, miercuri, după ce a acuzat-o de „propagandă continuă” și „bullying” la adresa soției lui, Meghan Markle.

Prințul Haryy al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a lansat un atac asupra unei publicații britanice, miercuri, după ce a acuzat-o de „propagandă continuă” și „bullying” la adresa soției lui, Meghan Markle.

Ducele de Sussex a publicat un mesaj pe internet în care a făcut referire și la mama lui, Prințesa Diana, precizând că cea mai mare temere a lui este că soția lui va cădea „victimă a acelorași forțe puternice” cu care s-a confruntat Lady Di.

„Din păcate, soția mea a devenit una dintre ultimele victime ale presei britanice tabloide, care instrumenteazăp campanii împotriva unor persoane fără să se gândească la consecințe. A fost demarată o campanie necruțătoare ce s-a întețit în ultimul an, pe perioada sarcinii ei și acum, în primele luni de viață ale fiului nostru. Nici nu pot descrie cât de dureros a fost, deși nu am arătat asta”, a scris Prințul Harry.

„Cel mai mult mă tem că istoria s-ar puta repeta. Am văzut ce se întâmplă atunci când o persoană pe care eu o iubesc este tratată în acest fel, până la punctual în care nici măcar nu mai este privită ca o ființă reală. Mi-am pierdut mama din această cauză, iar acum văd cum soția mea cade victim ale acelorași forțe puternice”, a adăugat ducele de Sussex.

Prințul Harry a precizat că a fost martor al suferinței soției lui pentru prea mult timp și că „să stea pur și simplu, fără să facă nimic, ar fi contrar valorilor lui”.

În ultima vreme, ducii de Sussex au fost criticați în presa din Regatul Unit pentru „obsesia lor pentru viața privată”. Cei doi au refuzat accesul presei la botezul bebelușului lor, Archie. În plus, ei au fost criticați pentru că „folosirea excesivă” a unor avioane private, în timp ce susțineau public demersurile împotriva încălzirii globale.

Mesajul Prințului Harry vine în contextul în care fosta actriță americană Meghan Markle a decis să acționeze în judecată publicația Mail on Sunday, după ce aceasta a dezvăluit o scrisoare pe care ea i-a adresat-o tatălui ei, Thomas Markle.

Scrisoarea a fost dezvăluită de tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle,într-un interviu în care a declarat că a fost rănit de comentarii făcute de prieteni ai fiicei lui, într-un articol publicat de People.

Dacă vor câștiga procesul cu publicația britanică și le vor fi plătite daune morale, ducii de Sussex vor dona banii uneo organizații caritabile ce luptă împotriva bullying-ului.

„The Mail on Sunday susține articolul pe care l-a publicat și se va apăra în acest process. Negăm mai ales faptul că scrisoarea ducesei ar fi fost editată în orice fel în care i-ar fi fost schimbat sensul”, a declarat un purtător de cuvânt al Mail on Sunday.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri