Antena Căutare

Prinţul Philippe, consortul reginei Elizabeth a II-a, spitalizat la Londra

Prinţul Philippe, consortul reginei Elizabeth a II-a, a fost spitalizat vineri, ca măsură de precauţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente, a anunţat Buckingham Palace, relatează AFP.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, a fost condus din Norfolk - unde familia regală petrece în mod tradiţional Crăciunul, la reşedinţa sa de la Sandringham - la Spitalul Edward al VII-lea de la Londra.

Philippe este ”tratat şi aflat sub observaţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente”, precizează palatul într-un comunicat.

Această spitalizare este ”o măsură de precauţie, la sfatul medicului Alteţei Sale Regale”, se arată în comunicat.

Este vorba despre o spitalizare prevăzută, iar prinţul nu a fost trasportat cu ambulanţa, potrivit agenţiei britanice de presă Press Association (PA).

Regina Elizabeth a II-a a plecat cu trenul, vineri dimineaţa, de la Londra, pentru a petrece sărbătorile de la sfârşitului anului la Sandringham.

Sursa : news.ro

Acordul Brexitului al lui Johnson adoptat într-un prim vot în noul Parlament britanic... Clipe de panică într-un port din Mexic! Două nave de coazieră s-au ciocnit - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x