Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O profesoară a plănuit o noapte de amor cu un elev de 15 ani! I-a trimis mesaje scandaloase! „Abia aștept să ne vedem!”

O profesoară din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a plănuit o noapte de amor, la un hotel, cu un elev în vârstă de 15 ani, pe telefonul căruia a trimis mesaje indecente. 

O profesoară din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a plănuit o noapte de amor, la un hotel, cu un elev în vârstă de 15 ani, pe telefonul căruia a trimis mesaje indecente.

Profesoara și-a cumpărat lenjerie intimă pentru această ocazie și i-a trimis elevului mai multe mesaje prin care i-a spus că este nerăbdătoare să se întâlnească.

„Nu mă pot opri să nu mă mai gândesc la tine, dar știu că este greșit” și „Abia aștept să ne vedem mâine”, i-a scris profesoara elevului minor.

Femeia, Lydia Beattie-Milligan, în vârstă de 43 de ani, măritată și mamă a doi copii, a negat că a intenționat să facă amor cu elevul. Ea susține că l-a ajutat pe minor cu problemele sale cu anxietatea.

În sala de judecată, profesoara, din Lydiate, Merseyside, a fost susținută, din tribună, de soțul ei.

Femeia a precizat că s-a confruntat cu probleme emoționale și a insistat că a glumit atunci când s-a oferit să îi facă un masaj elevului.

Profesoara a mai spus că a realizat că a depășit limita în relația cu acest elev, așa că a rezervat o cameră de hotel pentru a-i explica și lui acest lucru.

Copilul a arătat mesajele primite unui alt cadru didactic. Profesoara Lydia Beattie-Milligan a fost suspendată și își va primi sentința în septembrie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro