Antena Căutare

Omenirea, în pericol! Războiul a început deja! Donald Trump, avertisment șocant: „Vom lovi foarte rapid și foarte dur”

Președintele american, Donald Trump, a transmis un avertisment dur oficialilor din Iran, prin care anunță că Statele Unite ale Americii vor lovi „foarte rapid și foarte dur”. Se naște astfel ipoteza unui posibil război de mare anvergură.

Omenirea, în pericol! Războiul a început deja! Donald Trump, avertisment șocant: „Vom lovi foarte rapid și foarte dur” Galerie
Omenirea se teme de un război între SUA și Iran

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat sâmbătă Teheranul că Statele Unite au identificat 52 de situri în Iran şi le vor lovi "foarte rapid şi foarte dur" dacă Republica Islamică atacă personal sau obiective americane, notează AFP.

Unele din aceste situri iraniene "sunt de nivel foarte înalt şi foarte importante pentru Iran şi pentru cultura iraniană", a precizat Donald Trump într-un mesaj pe Twitter. "Statele Unite nu mai doresc ameninţări!", a atras el atenţia.

Donald Trump a subliniat că numărul 52 corespunde cu cel al americanilor ţinuţi ostatici timp de peste un an cu începere de la sfârşitul lui 1979 în ambasada Statelor Unite la Teheran.

ATAC CIBERNETIC AL HACKERILOR IRANIENI

Un grup care se prezintă drept "hackeri iranieni" a comis un atac cibernetic sâmbătă împotriva site-ului internet al unei agenţii federale americane mai puţin cunoscute, publicând mesaje în care promit să răzbune moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis vineri într-un raid ordonat de Donald Trump, potrivit AFP.

Omenirea, în pericol! Războiul a început deja! Donald Trump, avertisment șocant: „Vom lovi foarte rapid și foarte dur”

Omenirea se teme de un război între SUA și Iran

Președintele american, Donald Trump, a lansat un avertisment dur

DE LA CE A PORNIT CONFLICTUL

Anunţul făcut de preşedintele Statelor Unite intervine ca răspuns la ameninţările cu răzbunarea formulate de liderii de la Teheran după lovitura americană care l-a ucis la Bagdad pe generalul iranian Qassem Soleimani, şeful Forţelor Quds, însărcinate cu operaţiuni în exteriorul Iranului.

Liderul de la Casa Albă susţine că generalul iranian plănuia un atac şi că nu îşi propune să răstoarne regimul de la Teheran. Între timp, cel puţin șase militanţi pro-iranieni au fost ucişi într-un nou atac cu drone în nordul Bagdadului, care ar fi vizat Liderul Forțelor de Mobilizare Populară, atac care nu a fost revendicat de SUA. Iranul a promis răzbunare şi pregăteşte acum un răspuns pe măsură. Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe români să evite călătoriile în regiune.

Preşedintele american a avertizat actualul regim de la Teheran că trebuie să oprească folosirea agresiunii pentru a destabiliza ţările vecine din Orientul Mijlociu. Liderul de la Casa Albă a subliniat că va lua toate măsurile necesare pentru a proteja Statele Unite şi aliaţii săi.

De atunci, oameni din întreaga lume au lansat ipoteza celui de-al Treilea Război Mondial și în mediul online au luat naștere tot felul de glume legate de acest subiect ce a născut tensiuni uriașe în plan diplomatic, între cele două țări.

Sursa: Agerpres

Este prăpăd! Peste 50 de persoane au murit îngropate de vii! 175.00 de persoane nu se pot întoarce în case... Ce rămâne în urma incendiilor devastatoare din Australia. Mii de animale zac moarte pe marginea drumului. Atenție, imagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x