Antena Căutare

Recompensă de 3 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump. Cine oferă recompensa și de ce

Un deputat iranian a anunţat că oferă o recompensă de 3 milioane de dolari pentru oricine îl omoară pe preşedintele american Donald Trump.

Recompensă de 3 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump. Cine oferă recompensa și de ce
Donald Trump

Anunțul deputatului iranian, Ahmad Hamzeh, a fost făcut chiar în parlament. Politicianul susține că recompensa va fi oferită din partea populației din provincia Kerman, care este chiar orașul natal al generalului Soleimani, fostul lider al Forţei Al-Qods, ucis într-un raid american cu dronă la 3 ianuarie, în Irak.
"Din partea populaţiei din provincia Kerman, vom plăti o recompensă de 3 milioane de dolari cash oricui îl va ucide pe Trump", le-a spus colegilor din parlament deputatul Ahmad Hamzeh.

Acesta nu a precizat dacă este vorba de o decizie luată de conducătorii religioşi ai Iranului de a-l ameninţa pe preşedintele american, notează Reuters, scrie Agerpres.

Ahmad Hamzeh a mai afirmat în parlament că, dacă ţara sa ar dispune de arme nucleare, ar fi "mai bine protejată de ameninţări".

De asemenea, iranianul susține că producerea de rachete cu rază lungă de acțiune ar fi dreptul lor firesc.
"Ar trebui să ne punem pe agendă producerea de rachete cu rază lungă de acţiune capabile să transporte focoase neconvenţionale. Este dreptul nostru firesc", a spus politicianul iranian, scrie sursa precizată.

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Focar de pneumonie virală (coronavirus), în localitatea Wuhan din China... Fostul preşedinte chinez al Interpolului Meng Hongwei, condamnat în China la 13 ani şi jumătate de închisoare cu privire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x