Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Regele Suediei, implicat intr-un scandal sexual

La numai cateva luni de la nunta de basm a Printesei Victoria, ochii presei internationale sunt din nou atintiti asupra familiei regale suedeze. De data aceasta, insa, obiectul interesului este un scandal de amploare in centrul caruia se afla chiar regele Suediei

In varsta de 64 de ani, regele este prezentat intr-o carte biografica drept un afemeiat, fiind acuzat ca a participat la orgii sexuale in cluburi de noapte. Cartea, intitulata "Carl XVI Gustaf, rege impotriva vointei sale", a provocat un real scandal in media suedeza, care pune sub semnul intrebarii buna reputatie a familiei regale.

„Cluburi de striptease, cluburi ilegale, „doamne inchiriate” care umbla goale pe sub hainele de blana. Femeile sunt simple deserturi, care pot fi servite alaturi de cafea”, scrie jurnalista Katrine Kielo, facand referire la stilul de viata al regelui suedez.

„Familia suedeza a fost intotdeauna asociata cu eleganta, iar acum buna reputatie ii este pusa in pericol. Iar ceea ce este si mai grav este ca regele nici macar nu neaga acuzatiile”, a scris analistul politic Jenny Madestam, potrivit The Telegraph, citat de Antena3.

Declaratiile regelui, care nu neaga dar nici nu confirma informatiile aparute in volumul biografic, nu au facut altceva decat sa incite curiozitatea oamenilor. „Am vorbit cu familia mea si cu Regina si am decis sa intoarcem pagina, intrucat toate acestea sunt lcururi care s-au intamplat cu foarte mult timp in urma”, a declarat Regele in timpul unei conferinte de presa.

Cei trei autori ai biografiei sustin ca au incercat sa-l descrie pe suveranul suedez "ca persoana", "asa cum este el perceput de anturajul sau". Ei au mai mentionat ca nu au publicat toate informatiile pe care le detin si ca, in viitorul apropiat, vor face si alte dezvaluiri socante.

Sursa: jurnalul.ro

Recomandari