Antena Căutare

Regina Letizia a Spaniei a fost testată pozitiv la Covid-19. Cum se simte

Regina Letizia, soţia regelui Felipe al VI-lea, a fost testată pozitiv covid-1, şi-a suspendat angajamentele oficiale şi prezintă simptome uşoare, anunţă casa regală,scrie presa spaniolă.

Regina Letizia a Spaniei a fost testată pozitiv la Covid-19. Cum se simte Galerie
Regina Letizia a Spaniei a fost testată pozitiv la Covid-19. Cum se simte | Hepta

Fosta jurnalistă urma să asiste joi seara la o ceremonie de înmânare a unor premii jurnalistice, potrivit El Pais.

Regina Letizia a Spaniei a fost infectată cu Covid-19. Cum se simte

Letizia şi-a multiplicat săptămâna trecută apariţiile oficiale. Ea le-a găzduit, în marja unui summit NATO, la Madrid, pe soţiile şefilor de stat.

Citește și: Dieta reginei Letizia a Spaniei. Cum se menține în formă la 47 de ani și ce asemănare izbitoare există între ea și regina Rania a Iordaniei! |FOTO

Felipe a fost testat pozitiv covid-19 în februarie şi şi-a suspendat unele activităţi. ”Starea generală a sănătăţii Majestăţii Sale regele este bună şi îşi va contnua activitatea instituţională de la reşedinţă”, se anunţa atunci într-un comunicat.

Letizia a reuşit atunci să nu se îmbolnăvească de covid-19, şi nici fiicele cuplului, Leonor şi Sofia. Europa înregistrează o creştere a îmbolnăvirilor de covif-19.

Spania menţine purtarea obligatorie a măştii de protecţie în mijloacele de transport public şi în instituţiile de sănătate.

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, testat pozitiv covid-19, prezintă ”simptome uşoare”

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, în vârstă de 54 de ani, a fost testat pozitiv covid-19 şi prezintă ”simptome uşoare”, a anunţat miercuri Casa Regală, precizând că monarhul îşi ”suspendă activităţile oficiale” timp de şapte zole.

Citește și: Regina Letizia a fost fotografiată recent în Madrid. Ținuta ei ascunde un secret bine păstrat

”Majestatea Sa regele a prezentat un rezultat pozitiv la testul covid-19 la care a fost supus în această (miercuri) dmineaţa, după ce a prezentat noaptea trecută simptome uşoare”, anunţă într-un comunicat Casa Regală.

Regina Letizia şi infanta Sofia nu prezentau simptome, mai anunţa Casa Regală la momentul respectiv.

Felipe al VI-lea a asistat în ultimele zile la mai multe întâlniri publice - colocvii ştinţifice, mese - şi urma să se întâlnească miercuri cu Zeljko Komsic, un membru croat al preşedinţei colegiale a Bosniei-Herţegovina.

Regele spaniol a fost vaccinat cu prima doză de vaccin anticovid la sfârşitul lui mai 2021.

Contactată în acest sens de AFP, Casa Regală nu a precizat dacă regele a mai fost vaccinat anticovid între timp.

Spania urmează să abandoneze - începând de joi - purtarea obligatorie a măştii afară, în urma unei îmbunătăţiri a situaţiei sanitare per ansamblu în ţară.

Ce alimente consumă regina Letizia?

Dieta Perricone gravitează în jurul alimentelor bogate în nutrienţi şi proteină slabă, informează Everyday Health. Peşte precum somonul, care este bogat în acizi graşi omega-3, ar trebui să fie consumat în abundenţă, la fel şi alimentele bogate în antioxidanţi precum fructele de pădure. Un mic dejun sănătos ar arăta în felul următor: un smoothie proaspăt, urmat de o omletă din albuş de ou şi somon afumat. Salatele, legumele la grătar şi peştele gătit sunt recomandate pentru prânz şi cină.

Persoanele care urmează dieta Perricone sunt încurajate să bea până la 3L de apă pe zi, ceea ce înseamnă mai mult de douăsprezece pahare de apă. De asemenea, ceaiul verde este recomandat datorită proprietăţilor sale antioxidante, în timp ce alcoolul este complet exclus.

Printre gustările sănătoase pe care regina Spaniei le consumă se numără alunele, iaurtul slab, merele verzi, fructele de pădure şi măslinele. Toate acestea fac parte din regimul alimentar Perricone.

Citeşte mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Decizia radicală a autorităților din Egipt după ce o româncă a fost ucisă de un rechin. Ce se întâmplă cu plajele din Ma... Mărturiile unei tinere de 17 ani, care a supraviețuit atacului unui rechin. Cum a reușit să scape cu viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x