Antena Căutare

Reportaj: Doi jurnalisti francezi au zburat cu un pistol in bagajele de mana

Jurnalistii francezi au demonstrat ca sistemul de securitate din doua aeroporturi importante din Hexagon, cel din Marseille si Charles-de-Gaulle din Paris, lasa de dorit. Acestia au realizat un reportaj inedit, reusind sa transporte un pistol in bagajele de mana, informeaza Le Point.



Reportajul a fost realizat in doua reprize. Primul zbor a avut loc la 8 noiembrie, jurnalistii plecand cu o cursa de pe aeroportul Charles-de-Gaulle catre Nice. In aceeasi seara, reporterii s-au imbarcat intr-o cursa de la Marseille-Marignane catre Paris. In timpul celui de-al doilea zbor, unul dintre reporteri s-a filmat in aeronava in timp ce scotea pistolul din bagaj.

Reportajul, intitulat „Politia privata: securitatea la reducere", a fost realizat de jurnalistii Linda Bendali si Mathieu Lere. Securitatea din ambele aeroporturi vizate de reportaj este asigurata de firme private.

„Acest reportaj, in cazul in care este real, demonstreaza ca sistemul de securitate din aeroporturi este perfectibil si ca, pe langa agentii de securitate ai firmelor private, este necesara prezenta politistilor", a declarat Patrice Ribeiro, reprezentant al sidicatului Synergie al politistilor francezi.

Foto: Hepta

Bulgaria: Comertul cu animale vii, interzis in zona sud-estica din cauza gripei porcine... VIDEO! Dioxina ajunsa in alimente panicheaza Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x