Antena Căutare

Restrictiile de pe piata muncii din Marea Britanie incurajeaza romanii sa nu revina acasa

Restrictiile impuse de guvernul britanic pe piata muncii pentru romani ii incurajeaza, de fapt, pe acestia sa stea mai mult in Regatul Unit, sustine The Guardian. Potrivit unui sondaj efectuat in randul romanilor din Marea Britanie, 58% dintre intervievati au declarat ca se vor intoarce in tara noastra doar cand vor strange suficienti bani pentru a deschide o afacere.

Restrictiile de pe piata muncii nu fac decat sa ii oblige pe romani sa lucreze la negru in Marea Britanie, sa isi aduca si rudele si sa amane intoarcere in tara, conform unui sondaj recent. Romanii ar reveni acasa numai dupa ce ar strange suficienti bani pentru a incepe o afacere sau pentru a-si asigura un trai linistit la batranete.

47% dintre romanii care muncesc in regat au declarat ca trimit bani rudelor din tara, iar 68% fac economii. Intr-o luna, reusesc sa puna deoparte aproximativ 945 de lire.

Suma pe care vor sa o economiseasca pentru a se putea intoarce in Romania este de 85.000 de lire.

Papa Benedict al XVI-lea va canoniza 800 de crestini martiri, morti in invazia otomana de la Otranto din 1480... SUA, tinta unui important atac informatic. Pagubele cauzate sunt estimate la zeci de miliarde de dolari ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x