Antena Căutare

Revista Time: Barack Obama, "Omul Anului 2012"

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost desemnat de revista Time, "Omului Anului 2012". Nu este pentru prima data cand primeste acest titlu, a mai primit distinctia si in 2008

Presedintele Barack Obama este considerat cel mai puternic om din lume, dupa ce a castigat inca un nou mandat de patru ani la Casa Alba. Astfel, este simbolul fortei si al continuitatii, acestea fiind doua dintre motivele pentru care a fost ales “Omul Anului 2012”.

"In 2012, el a creat o noua majoritate, a transformat slabiciunile in oportunitati si incearca, in pofida impedimentelor, sa uneasca tara", continua revista Time, prezentand pe prima pagina o fotografie din profil a sefului statului, pe care scrie simplu: "Presedintele Barack Obama".

De altfel, in 2011, pe fondul revoltelor din Orientul Mijlociu si protestelor din Rusia, Time a desemnat ca "persoana anului", "manifestantul".

Foto: Hepta

Americanii aflati in asteptarea Apocalipsei au dat iama prin magazine in cautarea proviziilor... Regina Marii Britanii, in Antarctica. O parte din regiunea polara va purta numele Queen Elizabeth Land...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x