Antena Căutare

Revista Time: Barack Obama, "Omul Anului 2012"

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a fost desemnat de revista Time, "Omului Anului 2012". Nu este pentru prima data cand primeste acest titlu, a mai primit distinctia si in 2008

Presedintele Barack Obama este considerat cel mai puternic om din lume, dupa ce a castigat inca un nou mandat de patru ani la Casa Alba. Astfel, este simbolul fortei si al continuitatii, acestea fiind doua dintre motivele pentru care a fost ales “Omul Anului 2012”.

"In 2012, el a creat o noua majoritate, a transformat slabiciunile in oportunitati si incearca, in pofida impedimentelor, sa uneasca tara", continua revista Time, prezentand pe prima pagina o fotografie din profil a sefului statului, pe care scrie simplu: "Presedintele Barack Obama".

De altfel, in 2011, pe fondul revoltelor din Orientul Mijlociu si protestelor din Rusia, Time a desemnat ca "persoana anului", "manifestantul".

Foto: Hepta

Americanii aflati in asteptarea Apocalipsei au dat iama prin magazine in cautarea proviziilor... Regina Marii Britanii, in Antarctica. O parte din regiunea polara va purta numele Queen Elizabeth Land...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x