Rodos, pământ interzis pentru nunți! Nimeni nu mai are voie să se căsătorească pe meleagurile elene, după ce doi miri au mimat un act sexual, în fața unei mănăstiri: "Ar fi fost decapitați de musulmani!"

 
+3 click pentru
galerie

Matthew Lunn, în vârstă de 27 de ani și Carly, în vârstă de 34, din Birmingham, doi britanici, s-au căsătorit în Rodos și au vrut să imortalizeze momentul cu o imagine haioasă, din punctul lor de vedere. 

Aceștia s-au fotografiat în fața unei mănăstiri, în timp ce mimau un act sexual. Tânăra apare în genunchi în fața mirelui, în timp ce un membru al familiei îi trage in poză.

Imaginea a devenit virală pe rețele de socializare, însă gestul lor a atras după sine interzicerea căsătoriilor între străini, la mănăstirea St.Paul de pe meleagurile elene. 

Sute de britanici se văd nevoiți, acum, să își anuleze marele eveniment: "Să le fie rușine, pentru răul pe care l-au provocat. Ar fi făcut acelas lucru și în țara lor, în față unei capele britanice, în față unui templu dedicat evreilor sau în față unei moschee? Ar fi fost decapitați de musulmani!" 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe