Antena Căutare

Cruzime fără margini! Român lăsat să moară după ce este spulberat de un șofer italian pe o șosea în Italia!

Român spulberat pe o șosea din Italia a fost lăsat să moară aruncat într-un câmp. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Soția a fost chemată de urgență la fața locului fără să i se spună motivul. A lăsat în urmă doi copii superbi și o familie îndurerată

Român spulberat pe o șosea din Italia a fost lăsat să moară aruncat într-un câmp. Șoferul a fugit de la locul accidentului.
Soția a fost chemată de urgență la fața locului fără să i se spună motivul. A lăsat în urmă doi copii superbi și o familie îndurerată

Alexandru Gheorghe Ghiz era din Baia Mare și locuia cu soția și cei doi copii în Milano. În dimineața de sâmbătă, acesta se îndrepta cu autoturismul său către muncă, fiind șofer de tir. La un moment dat face un popas și iese din mașină. Acesta a fost cel mai negru moment, căci în câteva secunde a fost spulberat de un șofer italian de 20 de ani. Mașinile s-au izbit frontal, iar șoferul împreună cu doi prieteni, a părăsit imediat locul accidentului, lăsându-l pe român la pământ sub una dintre mașini.
Alexandru a stat aproape 4 ore pe câmp
Un trecător a observat sâmbătă, în jurul orei 7 dimineaţa, cele două maşini, răsturnate pe câmp. El a sunat la poliţie, apoi a văzut şi cadavrul lui Alexandru. Poliţiştii au sunat-o acasă pe soţia românului, care a fost chemată la locul accidentului, fără să i se spună că bărbatul ei e mort.
În timp ce ancheta era în desfășurare, șoferul vinovat și tatăl său au apărut la fața locului.
În prezent, medicii legiști nu au hotărât încă dacă românul era în viață, mort sau a murit pe parcurs. Acest lucru se va hotărî după efectuarea autopsiei.
Dacă tinerii care l-au accidentat l-au abandonat pe câmp în viaţă, fără să cheme salvarea, vor fi acuzaţi nu doar de omor rutier, ci şi de părăsirea locului acidentului în care o victimpă era în viaţă, spune observator.tv.

Decizie fără precedent! Profesorii din anumite școli vor avea voie legal să dețină arme! Cine a luat această hotărâre ș... A fost cutremur! Un seism cu magnitudinea mare a pus specialiștii pe jar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x