Antena Căutare

Roman din Malta, bagat dupa gratii. Vezi cum actiona "hotul cel calm"!

Un roman si-a castigat supranumele de "hotul cel calm", dupa ce camerele de supraveghere l-au filmat in timp ce fura, cu nonsalanta, patru mii de euro. Aceleasi camere de supraveghere care l-au facut celebru pe roman l-au bagat, insa, si dupa gratii. Cu ajutorul inregistrarii video, politistii l-au identificat si l-au prins.

Romanul a jefuit un depozit dintr-un oras maltez. Costumat cu sacou, purtand o sapca de culoare deschisa si tinand in mana un ziar, barbatul a intrat nestingherit in cladire. Nu avea, insa, habar ca fiecare pas era inregistrat de mai multe camere de supraveghere. In drumul sau, romanul s-a oprit de cateva ori pentru a studia atent rafturile din depozit, cautand, se pare, ceva de furat.

S-a oprit in cele din urma intr-un birou al cladirii. Dupa ce a aruncat cateva priviri s-a dus glont catre un sertar. A gasit acolo 4.000 de euro. Tacticos, a scos bancnotele si le-a pus in buzunar. Apoi, cu pasi fermi, s-a indreptat spre iesire. A aflat ca a fost filmat de camerele de supraveghere atunci cand politistii l-au vizitat.

Pentru fapta comisa, romanul a primit doi ani de inchisoare. Anchetatorii spun ca, in trecut, barbatul a mai fost condamnat, dar cu suspendare.

Turcia acuza Israelul de incalcarea armistitiului cu Hamas... Proteste anti-austeritate in Bulgaria si Slovenia. Zeci de mii de oameni au iesit in strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x