Antena Căutare

Români acuzați că au furat porumbei în valoare de 700. 000 euro

Trei români au furat din Belgia porumbei în valoare de 700.000 de euro. Una dintre păsări valorează 200.000 de euro, susţine păgubitul, un columbofil premiat în întreaga lume.

Porumbeii aparțin unui ofițer de poliție din Ranst. Bărbatul este renumit în întreaga lume pentru pasiunea sa. Porumbeii lui au câştigat zeci de premii internaţionale în cursele de zbor de distanţă.

Iubitori ai acestor păsări vin din întreaga lume să cumpere de la el păsări care fac performanţă.

Incidentul a avut loc pe data de 16 noiembrie 2016, când bărbatul a descoperit că lipseau 50 de porumbei, inclusiv cei trei campioni ai săi, Iron Lady Ellie, Lily și Petra. Pe lângă păsări, hoții au furat și bicicleta și coșurile cu care transporta bărbatul transporta păsările.

Continuarea pe observator.tv

Unsprezece morţi în Rusia, în incendiul unui cabane de lemn în care erau cazaţi muncitori migranţi la o fabrică de chere... Boris Johnson, în minoritate în Camera Lorzilor, care adoptă împotriva avizului Guvernului un amendament ce le permite c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x