Antena Căutare

Romania, tara cu cei mai multi angajati la Jocurile Olimpice

Romania e in top la Jocurile Olimpice de la Londra.  Nu la medalii, evident, caci Olimpiada incepe abia pe 27 iulie. Insa romanii sunt cei mai numerosi angajati la acest eveniment sportiv. Romania e in top la Jocurile Olimpice de la Londra.  Nu la medalii, evident, caci Olimpiada incepe abia pe 27 iulie. Insa romanii sunt cei mai numerosi angajati la acest eveniment sportiv.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, din cele 46 de mii de slujbe de pe durata competitiei, aproape 20 de mii dintre ele sunt ocupate de straini. 8% dintre ei sunt romani, asa ca avem cel mai mare procent ca tara din Europa de Est.

Jurnalistii britanici critica insa dur autoritatile locale care au promis ca Jocurile Olimpice vor oferi locuri de munca doar englezilor. Acum s-a dovedit ca 4 din 10 oameni angajati pe durata competitiei sunt straini.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Marturiile infioratoare ale repatriatilor romani din iadul sirian... Situatia dramatica in Spania din cauza incendiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x