Antena Căutare

România, umilită și "scoasă" din NATO. Au ajuns să râdă de noi țările străine! "România, dispari! La revedere, tocilare! Ai face bine să "Brexit" de aici fraiere!"

România este umilită într-o parodie a summitului NATO de la Londra. În sceneta apărută în emisiunea "Saturday Night Live", repreyentantul tarii noastre este alungat de la masa ţărilor importante din NATO de către Trudeau, Macron şi Johnson. Românul pleacă în lacrimi.

Acestuia i se spune: "România, dispari! La revedere, tocilare! Ai face bine să "Brexit" de aici fraiere!"

Ulterior apare preşedintele Donald Trump care este luat peste picior de cei trei şi Angela Merkel până la finalul scenetei. Parodia vine după ce, la dineul de la Palatul Buckingham,Trudeau, Macron, Johnson şi premierul olandez Rutte au fost surprinşi în timp ce par să comenteze ironic ultima conferinţă de presă a lui Donald Trump şi comportamentul liderului american la summit.

Tragedie în lumea muzicii! Rapper mort la 21 de ani, după ce s-a prăbușit în aeroport. Medicii i-au constatat decesul... O nouă revoluție pentru milioane de oameni! Ce anunță specialiștii pentru anul 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x