Antena Căutare

Mai multi romi care foloseau minori pentru a fura din magazine de bijuterii au fost prinsi in Spania

O retea de romi care se folosea de minori pentru a fura din magazine de bijuterii a fost dezarticulata in Spania. Ca sa le dea de urma, politia a dat publicitatii o inregistrare in care o adolescenta este surprinsa in flagrant. Desi nu stie sa scrie, pentru ca nu s-a dus la scoala, la furat este o profesionista.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea clar cum copilul se detaseaza de restul grupului. In timp ce mama ei o tine ocupata pe vanzatoare, fetita stie ce are de facut.

Nu are nici 14 ani dar actioneaza ca o profesionista. Mai intai se strecoara in spatele tejghelei, de unde ia cheile casetelor de valori. Apoi, fara sa fie observata, intra in camera din spatele magazinului. Detasata, cauta peste tot. Se duce apoi la birouri, ia toti banii gasiti, peste 6000 de euro, si ii baga sub bluza. Revine apoi in magazin, fara ca vanzatoarea sa observe ceva.

Opt dintre membrii clanului au fost arestati si mai multi minori au ajuns in grija serviciilor sociale. Membrilor clanului li se imputa 25 de furturi in valoare de 300.000 de euro.


Luptele dintre rebeli si fortele guvernamentale continua in Siria... Saracia din Coreea de Nord, la puterea Dior. Care este accesoriul preferat al sotiei lui Kim Jong-un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x