Antena Căutare

Rusia: Perchezitii in locuintele liderilor opozitiei, inainte de mitingul anti-Putin

Politistii rusi au dat buzna ieri in locuintele liderilor opozitiei. Dupa ce le-au fost perchezitionate casele, politicienii care se opun presedintelui Putin au fost invitati sa se prezinte astazi la audieri.

Liderii opozitiei ruse intentionau sa participe astazi la cel mai mare miting de protest organizat de la investirea lui Vladimir Putin in functia de presedinte.

Cu o zi inainte sa iasa in strada ca sa protesteze fata de masurile luate de Vladimir Putin, liderii opozitiei din Rusia s-au trezit cu politistii la usa. Acestia erau inarmati cu mandate de perchezitie.

Persoanele vizate, in mod special, au fost bloggerul anticoruptie Aleksei Navalnii, liderul Frontului de Stanga Serghei Udatov, liderul miscarii Solidaritatea Ilia Iliasin si prezentatoarea de televiziune Ksenia Sobceak.

Oamenii sunt de parere ca liderul de la Kremlin si-a pierdut rabdarea si vrea sa puna capat demonstratiilor care ii submineaza autoritatea.

Totodata, mai multi lideri au fost chemati la interogatoriu, astazi, cu privire la violentele de la mitingul de dinaintea investirii in functie a lui Putin.

Criticii lui Putin spun ca Rusia s-a intors in perioada sovietica.
Opozantii regimului Putin au de gand sa participe astazi la cel mai mare miting organizat dupa reintoarcerea liderului rus la Kremlin.

Dupa o reuniune prevazuta sa se desfasoare la pranz in piata Puskin din centrul capitalei, participantii vor defila pana pe bulevardul Saharov, unde va avea loc manifestatia "marsul milioanelor".

FOTO: Hepta

ONU: Copiii din Siria, torturati, macelariti si folositi ca scuturi umane... India: O romanca a fost arestata pentru luare de mita intr-o afacere cu armament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x