Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

„Te rugăm, te implorăm, NU face asta!”. S-a omorât în timpul unui live pe Facebook! Fiica lui, mesaj sfâșietor! „Nu voi putea, tată!”

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a sinucis, în timp ce făcea un live pe platforma de socializare Facebook. Pete 400 de oameni au văzut cum și-a pus capăt zilelor, unii dintre ei încercând să îl oprească, iar fiica lui a transmis un mesaj sfâșietor.

„Te rugăm, te implorăm, NU face asta!”. S-a omorât în timpul unui live pe Facebook! Fiica lui, mesaj sfâșietor! „Nu voi putea, tată!”

Bărbatul, Jonathan Bailey, în vârstă de 50 de ani, a anunțat că se va sinucide, sâmbătă, la ora 13:00, înainte de a începe un live stream.

Peste 400 de oameni ar fi urmărit acel live stream în timpul căruia bărbatul s-a sincuis, prin spânzurare. Câteva persoane i-au scris mesaje, cerându-i să nu își pună capăt zilelor, iar altele au încercat să alerteze Facebook cu privire la situație.

Un prieten al bărbatului a povestit că a mers cu mașina la locuința acestuia, din Newcastle-under-Lyme, Staffordshire, pentru a încerca să îl salveze, dar nu a reușit. Când a ajuns, poliția îi ridicase deja trupul neînsuflețit.

Mesajul sfâșietor al fiicei bărbatului care s-a sinucis, în timpul unui live pe Facebook

Fiica bărbatului, Lucy Bailey, a publicat un mesaj pe Facebook, după incidental tragic, criticând serviciile pentru sănătatea psihică din Regatul Unit. „Ceva trebuie să se schimbe. Nu pot să spun de câte ori am fost dezamăgiți de aceste servicii!”, a scris ea.

Citește și: 10 ani fără Mădălina Manole. ”Sunt o neputincioasă, o nevrednică! Trebuie să mă opresc aici cu viața!”

În plus, în același mesaj, tânăra i s-a adresat direct tatălui ei: „Nu voi putea accepta niciodată faptul că nu vom mai putea vorbi zilnic, că nu te voi mai putea vedea și îmbrățișa! Voi încerca mereu să te fac mândru, tată”.

Motivul pentru care s-a sinucis Jonathan Bailey

Tot fiica lui Jonathan Bailey a dezvăluit și motivul pentru care tatăl ei s-a sinucis. Acesta suferea de depresie și, după cum spune ea, nu a primit îndrumarea corectă pentru a se trata.

Tânăra a mai povestit cum tatăl ei ar fi avut nevoie să ajungă la medicul lui psihiatru, pentru a-și schimba medicamentele, dar a obținut o programare abia pentru data de 22 noiembrie.

Facebook a transmis un punct de vedere în urma acestui incident, anunțând că i-a trimis bărbatului „documente de sprijin” după ce acesta a publicat mesajul cu privire la intenția sa de a se sinucide.

Reprezentații Facebook au transmis condoleanțe familiei și au precizat că materialul video a fost înlăturat „foarte curând” după incident.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro